Nevyrovnaná Toyota do finále nepostoupila

Trulli, Jarno

Trulli, Jarno | foto: Panasonic Toyota Racing

TOYOTA - REVIEW; Jednou jsou nejrychlejší, pak zase zcela na chvostu. Toyota dnes v kvalifikaci opět zklamala, ani Jarno Trulli se do závěrečné části neprobojoval; Timo Glock dokonce nepostoupil ani do druhé fáze. Japonci jsou však dobří v závodech, jak to ukázali ve Spa, body nejsou nereálné.

Jarno Trulli, 11.
Jsem spokojen se svým kolem ve druhý části kvalifikaci, protože jsem v něm dostal z auta maximum. Jinak mě samozřejmě 11. místo neuspokojuje a jsme velmi zklamáni z toho, že jsme nakonec  takové části nepostoupili mezi nejlepších deset. Rád bych se tam dostal; již výkony v trénincích ale naznačovaly, že to bude pro nás těžká kvalifikace. Zítra to bude těžké, ale 11. pozice není zas tak daleko od osmi bodovaných míst, takže musíme bojovat a zkusit vyjet nějaké body.

Timo Glock, 16.
Je to frustrující nedostat se ani do druhé části kvalifikace, když mi scházelo jen 6 desetin na nejrychlejší čas v úvodu. Dopoledne to vypadalo docela slibně, ale nepodařilo se nám přenést veškerou rychlost do kvalifikace a provoz mi taky moc nepomohl. V mém posledním kole na měkčí směsi si někdo zkrátil šikanu a já musel jet za ním, což mi to kolo zničilo. Měl jsem potenciál na to, abych se kvalifikoval lépe, jenže když takto ztratíte trochu času, vyjde vás to velmi draho. Zítra to bude v závodě náročné, ale zapracujeme na strategii, abychom získali pár míst a odvedli co nejlepší práci jako obvykle.


 

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu