BMW domácí kvalifikace nesedla

Heidfeld, Nick

Heidfeld, Nick | foto: BMW Motorsport

BMW SAUBER - REVIEW; Kubica se autem trápil celý víkend a tým nepřišel na příčinu problému, Heidfeld nepostoupil do nejlepší desítky kvůli špatné volbě pneumatik.

Nick Heidfeld, 11.
V ranním tréninku to nevypadalo špatně, v první části kvalifikace jsem byl desátý a ve druhé části se zdálo, že bych mohl postoupit do nejlepší desítky. Ale potom jsme měli smůlu při výběru pneumatik. Přechodné se přehřívaly a potřeboval jsem nové pro poslední jízdu. Nebyl jsem si jistý, jestli vybrat znovu přechodné, nebo měkčí suchou směs. Nechal jsem rozhodnutí na týmu a vybrali suché. Nedávám nikomu vinu, protože když je po všem, je vždy snadné znát tu nejlepší variantu. Ale jedenácté místo není tak špatné a můžeme si zvolit strategii. Mokrý závod by mi zítra nevadil.

Robert Kubica, 16.
Na Nürburgring jsme přivezli nové díly a vůz udělal pokrok. Moje auto bohužel nereagovalo správně, měl jsem problémy s jeho chováním. Hned při prvním tréninku jsem poznal, že něco není v pořádku. Data při analýze vypadala divně, ale přesně jsme nepochopili, o co jde. Musíme tomu porozumět a spravit to.

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu