Vettelovi pole position uniklo jen o kousek

Red Bull

Red Bull | foto: Red Bull Racing

RED BULL – REVIEW; Tým je po dnešní kvalifikace optimisticky naladěn, rychlost vozu se i přes rozsáhlé modifikace u ostatních týmů udržela na špici.

Sebastian Vettel, 2.
Dnes jsem se v autě cítil velmi dobře, čas v poslední části byl dobrý, i když ne dost dobrý na to, abych překonal Jensona, který mi na poslední chvíli pole position vzal. Ale druhé místo a první řada je skvělý výsledek, zvlášť když jsme měli s autem včera trochu problémy. Podmínky se tu od doby předsezónního testování změnily, ale zvládli jsme to vylepšit. Také jsme udělali změny po třetím tréninku a zdá, že fungují, takže jsem velmi šťastný. Stačila nám jen jedna jízda v první části kvalifikace na tvrdých pneumatikách a jedna ve druhé části na měkkých. Byl to výborný výkon a děkuji celému týmu za tvrdou práci. Některé díly přiletěly docela pozdě a kluci se kvůli tomu moc nevyspali, ale dnes si odpočinou.

Mark Webber, 5.
Je to trochu zklamání. Chtěl jsem odvést v poslední části lepší práci a měl jsem na to. Druhá část byla v pořádku, ale ta není nejdůležitější. Jsme pátí, tak uvidíme, co dokážeme zítra. Děkuji chlapcům z Red Bullu, odvedli opět skvělou práci.

Christian Horner, šéf týmu
Velmi napínavá kvalifikace – mezi Jensonem a Sebastianem to bylo opravdu těsné. Věříme, že máme dobrou strategii a jsme zvědaví na množství paliva, ale výkony v prvních dvou částech byly opravdu působivé. Zejména Markův ve druhé části, to je vzhledem k zítřku také povzbudivé.

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu