Massa děkuje Barrichellovi za podporu

Massa, Felipe

Massa, Felipe | foto: Scuderia Ferrari

Boj Rubense Barrichella o vítězství v ulicích Valencie mohl jeho krajan Felipe Massa sledovat pouze z domova. I přes fyzickou nepřítomnost byl ale osmadvacetiletý pilot Ferrari stále blízko – díky nápisu na Barrichellově helmě.

Massa se v Sao Paulu zotavuje z následků těžké havárie, kterou prodělal při kvalifikaci na Velkou cenu Maďarska. Ve Španělsku ho zastupoval ve voze F60 Luca Badoer. Barrichello však dokázal Massu i přes půl světa dostat na závod. Když vystupoval z vozu v parc fermé, sejmul si z hlavy helmu a ukazoval na její vrchol ozdobený nápisem Felipe – see you on track soon (Felipe, brzy nashledanou na trati). Nenechal tedy nikoho na pochybách, komu chce své vítězství věnovat.


 Felipe Massa vzápětí Barrichellovi telefonoval, aby mu poděkoval nejen za toto gesto, ale celkově za podporu, kterou se mu od kolegy a přítele dostává.



Detail Barrichellovy přilby


„Na první pokus se to nepovedlo, protože měli debrífínk s lidmi z Brawn GP. Později jsem s ním ale měl možnost mluvit a pogratulovat mu k tomu úžasnému vítězství. Samozřejmě jsem mu také poděkoval za všechno, co pro mě udělal a řekl za celý víkend. Vlastně jsem byl velmi dojatý, když jsem viděl, jak mi svou helmou vzdává hold,“ přiznal Felipe Massa.


Rekonvalescence mladého Brazilce postupuje velmi rychle, spekuluje se o tom, že by se mohl na závodní dráhu vrátit ještě v této sezóně. Někteří předpovídají, že tomu tak bude jiř na Velké ceně Itálie 13. září.


Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu