Massa si užívá prvních dnů s malým synem

Massa, Felipe

Massa, Felipe | foto: Scuderia Ferrari

Brazilský pilot stáje Ferrari Felipe Massa je nadšený z narození prvního syna, který přišel na svět v pondělí a díky volnu v F1 si užívá rodiny.

Felipe Massa a jeho žena Raffaela říkají svému synkovi Felipemu Bassimu Massovi, který se narodil 30. listopadu v podvečer na Klinice Alberta Einsteina v Sao Paulu, něžně "Felipinho". "Co teď právě zažívám, je něco jedinečného," nechal se slyšet Massa, vicemistr světa z roku 2008, kdy mu k titulu chyběl jediný bod.

Massovi poslali ve čtvrtek do světa fotografii, na níž se nechali zvěčnit se svým novorozeným synkem. "Je to fantastické. Jsem strašně šťastný. Nikdy jsem si nemyslel, že budu jednou zažívat takovéhle pocity," řekl osmadvacetiletý Massa, který má teď v F1 díky zákazu testování volno a může se naplno věnovat rodině.

Felipe Massa je vedle svého krajana Rubense Barrichella jediným otcem mezi dosud potvrzenými jezdci F1 pro sezonu 2010. Barrichello má dva syny, osmiletého Eduarda a čtyřletého Fernanda. Ročního syna Daytona má David Coulthard, který kariéru v F1 ukončil po loňské sezoně. Média spekulují, že těhotná je i Raquel Rosario, manželka dvojnásobného mistra světa Fernanda Alonsa, pár však informaci dosud nepotvrdil.

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu