Počasí v Německu úřadovalo i odpoledne, jezdci se na trati neobjevili

Počasí dnes bylo proti, piloti se za celý pátek na trať nedostali

Počasí dnes bylo proti, piloti se za celý pátek na trať nedostali | foto: Formula1.com

Odpolední trénink se na GP Eifelu neuskutečnil. Stojí za tím nepřízeň počasí.

Druhý trénink na nadcházející Velkou cenu se neuskutečnil. Týmy dlouho čekaly ve svých garážích, nakonec však vůbec nevyjely. Hlavním problémem byla nepřízeň počasí a s ní související nemožnost vzlétnutí lékařského vrtulníku. Ředitelství závodu se proto rozhodlo odpolední program zrušit. 

Carlos Sainz: „O dnešku se toho moc říct nedá. Nejezdili jsme. Je to škoda. Nemohl jsem posoudit ani nové součástky na voze. Bude to těžší víkend než obvykle, ale uděláme vše pro to, abychom ho zvládli."

Andrea Stella „Bylo to náročné, všichni jsme chtěli jezdit, ale nešlo to. Pátek je vždy důležitý kvůli sbírání dat, což jsme tentokrát udělat nemohli. Je šance, že třetí trénink bude suchý, což by bylo potřeba. Je před námi spousta práce."

Daniel Ricciardo „Čeká nás náročný víkend. Bude to výzva, dokonce i na suché trati bude obtížné udržet pneumatiky v dobrém stavu. Ale takové výzvy já mám rád. Netrénovali jsme, o to těžší to bude, nikdo neví, jak se budou vozy chovat. Všichni se s tím ale musíme vypořádat."

Diskuze:

Počet příspěvků: 7 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu