Zak Brown věří, že fanoušci budou vzhledem nového McLarenu nadšení

Neoficiální koncept McLarenu MP4-32

Neoficiální koncept McLarenu MP4-32 | foto: Sean Bull

Nový výkonný ředitel McLarenu Zak Brown věří, že jejich fanoušci budou nadšeni nejen tvary nového monopostu MP4-32, ale také jeho zbarvením.

Datum odhalení nového vozu zatím oznámily pouze čtyři týmy: Renault (21. 2.), Force India (22. 2.), Mercedes (23. 2.) a Ferrari (24. 2.). Ostatní tak učiní nejpozději do 27. února, kdy v Barceloně začíná první čtyřdenní předsezónní test.

Brown si již s několika zaměstnanci McLarenu prohlédl návrh nového zbarvení, který posléze schválil: "Právě jsem odsouhlasil zbarvení nového vozu. Myslím si tedy, že fanoušci budou nadšeni tím, jak auto vypadá - jak technicky, tak i vizuálně."

Datum odhalení vozu MP4-32 ale zatím ještě neprozradil: "Dojde k tomu těsně před testem ve Španělsku, zatím nemáme žádné konkrétní datum. Ale ukázali jsme ho výrobě a naši budoucností jsme nadšeni," pokračuje výkonný ředitel McLarenu, který je nyní na výstavě Autosport International Show.

img-responsive

Výkonný ředitel McLarenu Zak Brown | foto: McLaren

"Auta budou rychlejší a doufám, že závodění bude lepší a těsnější. Kdykoliv se zamíchá pravidly, tak je někdo zvládne lépe, než se očekávalo, a jiný hůře. Auta budou velmi rychlá, vypadají skvěle a budou vypadat s těmi většími a širšími křídly ostřeji," dodává Brown.

McLarenu bude po velké změně pravidel usilovat o své první vítězství od doby, co se před 2 roky dal opět dohromady s Hondou. V sezóně 2015 nasbíral ale jen 27 bodů a skončil devátý, loni po zlepšení získal 76 bodů a obsadil šestou příčku v šampionátu konstruktérů.

Diskuze:

Počet příspěvků: 8 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu