Hraje se o budoucnost, napětí v týmu Renault stoupá

Jolyon Palmer v Austinu

Jolyon Palmer v Austinu | foto: Renault Sport F1

Nico Hülkenberg je v současné chvíli jediným potvrzeným pilotem Renaultu pro příští sezónu. O druhé místo bojují minimálně oba současní jezdci a spekuluje se i o dalších jménech. K celé situaci se nyní vyjádřil i Joylon Palmer.

Nyní je již jasné, že Palmer a Magnussen pro příští sezónu nebudou sdílet stejný tým. V Renaultu má jisté místo Nico Hülkenberg, který před dvěma týdny podepsal smlouvu s francouzskou automobilkou, a ukončil tak své angažmá u Force Indie. Tlak na oba současné jezdce se každým dnem a každou novou spekulací stupňuje. Nyní se k celé situaci vyjádřil i nováček seriálu Formule 1- Joylon Palmer.

"Souboj s týmovým kolegou o sedačku pro příští rok je v současné chvíli docela intenzivní. Oba se teď snažíme zajíždět co možná nejlepší výkony. Snažím se hodně tlačit a doufám, že to bude pro příští rok stačit. Pokud ne, tak věřím, že mou snahu ocení třeba jiný tým. Hrajeme o hodně a věřím, že ještě není pozdě," řekl Brit pro Autosport.

Dle Palmera se jeho výkony zlepšují a je zklamán, že ve Státech nedokázal předvést lepší jízdu.

"Od letní přestávky, možná už od GP v Budapešti, jsou moje výkony pořád lepší a lepší. V každém závodě jezdím na maximum a mé tempo se zvyšuje. Dělám, co můžu. Snad to bude stačit. Daří se mi kvalifikace a tempo v posledních třech závodech bylo fakt dobré. V Austinu se mi poprvně nepodařilo zajet výsledek, který odpovídal mým možnostem. Nemohl jsem se dostat před Kevina, ale odjel jsem docela dlouhý stint na středně-měkké sadě a udržel jsem gumy při životě až do konce. Doufám, že si tým všiml i mého tempa," dodal Palmer.

Diskuze:

Počet příspěvků: 2 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu