Casio přechází od Red Bullu k Toro Rosso

Max Verstappen a Carlos Sainz nebudou mít důvod chodit kamkoli pozdě

Max Verstappen a Carlos Sainz nebudou mít důvod chodit kamkoli pozdě | foto: Red Bull Content Pool

Zapátrejme v paměti, kolik výrobců přesné časomíry se v F1 objevilo. Nehodlám trápit google ani jemu podobné vyhledávače, jenom vlastní paměť a to jen velice bleskově: vybaví se mi Rolex, Festina, Certina a Heuer. V příspěvcích mě jistě hravě doplníte.

Vlastně ještě mám jeden dodatek - v roce 1977 stál hodinářský koncern Rotary Watches za návratem týmu BRM na scénu - pohříchu šlo o poslední vzepětí kdysi slavné značky, které skončilo po dvou závodech.

V reklamních materiálech japonského koncernu Casio se mimo jiné praví, že pro piloty F1 jsou dvěma zásadními komponenty rychlost a inteligence. To se slučuje s filozofií firmy, produkující špičkové hodinky řady Edifice (které lze pořídit za půldruhé tisícovky stejně jako za desítky tisíc). Proto byla uzavřena dvouletá smlouva s týmem Toro Rosso a logo Casio Edifice se objeví na vozech z Faenzy nejspíš už při druhých testech na počátku března. Pokud ne, pak určitě v Austrálii.

Konkrétně bude Casio Edifice vyvedeno na přídi nového vozu STR 11 a pochopitelně nelze vyloučit, že si jak Max Verstappen, tak Carlos Sainz jr. v dosahu kamer zmíněné hodinky obřadně nasadí na příslušné zápěstí. Jak se uvádí ve firemních materiálech, od chvíle, kdy budou mít na rukou Casio Edifice už nebude přípustný pozdní příchod na týmový briefing.

Diskuze:

Počet příspěvků: 7 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu