Magnussen: McLaren mi k místu u Renaultu nepomohl

Magnussen, Kevin

Magnussen, Kevin | foto: McLaren

Podle Magnussena mu McLaren poté, co s ním vypověděl smlouvu, nepomohl k uchycení se v jiném týmu.

Ron Dennis už dřív prohlásil, že smlouvu s rezervním pilotem Kevinem Magnussenem neobnovil McLaren proto, že mu nechtěl bránit v získání místa v jiném týmu. Poté však ještě Dennis dodal, že budou dělat vše pro to, aby Magnussenovi pomohli začít další kapitolu jeho závodní kariéry.

Podle Magnussenových slov však k ničemu takovému nedošlo. Pro Autosport.com sdělil: "Ne, McLaren mi nepomohl." Na Dennisovo prohlášení, že Magnussen nedosáhl jasných cílů, a proto musel odejít, odpověděl dánský pilot, že neví, co tím Dennis myslel. Magnussen se však po postu rezervního pilota těší na závodění.

img-responsive

Magnussen, Kevin | foto: F1NEWS.cz

"Je hezké začít znova, jsem rád, že jsem s tímto týmem, je to skvělá příležitost," prohlásil na adresu Renaultu. "Cítím se teď mnohem uvolněnější. Když jsem poprvé jel s McLarenem, cítil jsem hodně tlaku. Teď cítím tlak také, ale v pozitivním slova smyslu. Jsem připravený a cítím se dobře."

Renaultu vzkázal, že musí být trpělivý: "Vždycky můžete doufat, ale je důležité být realistický ohledně toho, kde teď jsme. Renault to ale už dělal dřív, takže věřím, že to zvládnou znovu. Ale musí být trpěliví, věci se prostě jen tak nestávají."

"Takže budeme realističtí a vezmeme to závod po závodu a zkrátka budeme závodit tak tvrdě, jak jen budeme moct," zakončil Kevin Magnussen.

Diskuze:

Počet příspěvků: 1 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu