U Jaguaru spokojenost s průměrem

Webber, Mark

Webber, Mark | foto: Jaguar Racing

Oba piloti Jaguaru dnes ráno intenzivně pracovali na nastavení vozu pro kvalifikaci. S novou tratí se lépe vypořádal Webber.

Mark Webber udělal drobnou chybu v sedmé zatáčce, ale situaci ustál. Jeho čas stačil na 11. místo na startovním roštu zítřejší grand prix:

"Ráno se nám opět práce dařila, sledovali jsme pneumatiky a nastavovali auto na kvalifikaci a závod. Tým se připravil dobře. Stihl jsem ráno zajet 26 kol, takže jsem před kvalifikací věděl všechno potřebné. Jsem celkem spokojen s výsledkem, i když mi v sedmé zatáčce uklouzl zadek. Stálo mně to asi dvě tři desetiny, ale přesto jsem spokojen s pořadím na startovním roštu. Zítra se pokusíme být konkurenceschopní. Máme dobrou strategii a spolehlivé auto. Nový okruh je zábavný, je hodně technický. Myslím, že závod bude zajímavý."

Christian Klien: "Jsem velmi spokojen s našim autem. Ráno jsem se věnoval hlavně pneumatikám a nastavení aerodynamiky. R5 byl před kvalifikací dobře vyvážený, takže jsem doufal v trochu lepší umístění. Nedařilo se mi z vozu dostat maximum, tak jsem trochu zklamán. Ale i tak se těšíme na zítra, na delší jízdy je auto lepší a celý víkend funguje správně."

Foto: Jaguar Racing

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu