Bridgestone se raduje s Ferrari

Schumacher, Michael

Schumacher, Michael | foto: Scuderia Ferrari

Ferrari bylo stálicí maďarského nebe a svůj podíl na jeho úspěchu má i dodavatel pneumatik.

Bridgestone stál u všech šesti Pohárů konstruktérů za sebou, kterých tým z Maranella dosáhl. Včerejší triumf Michaela Schumachera a Rubense Barrichella byl jedním z nejpřesvědčivějších v sezoně 2004. Navíc právě na okruhu, kde před rokem Scuderii již všichni odepisovali.

Schumacher zajel nejrychlejší čas závodu 1:19,071 a pouze čtyři vozy dojely ve stejném kole.

„Rád bych popřál Ferrari k jejich báječnému vítězství. Tohle je jejich šestý Pohár konstruktérů od dob používání pneumatik Bridgestone. Také bych chtěl poděkovat našim technickým oddělením v Británii a Japonsku, i lidem v továrně, všichni odvedli skvělou práci,“ prohlásil včera Hiroshi Yasukawa, ředitel Bridgestone Motorsport.

Technický manažer Bridgestone Motorsport Hisao Suganuma se s gratulací přidal také: „Jsem velmi rád, že pneumatiky Bridgestone sehrály svoji roli v dnešním úspěchu. Ale v širších souvislostech to byl pro Bridgestone velmi úspěšný den. Pracovali jsme tvrdě na tom, abychom měli pro Hungaroring ty nejlepší gumy a Michael, Rubens a Giancarlo skončili na 1., 2. a 8. místě, což je toho odrazem. Náš vývoj se však nezastaví.“


Foto: Scuderia Ferrari

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu