Alonso jedná o prodloužení smlouvy a opakuje: Chci ukončit kariéru ve Ferrari

Alonso, Fernando

Alonso, Fernando | foto: Scuderia Ferrari

Fernando Alonso prozradil, že jedná o prodloužení smlouvy s Ferrari. O návrat do McLarenu nestojí.

Paddockem se v minulém týdnu rozšířily informace, že McLaren by rád znovu využil služeb Fernanda Alonsa. Šéf týmu Martin Whitmarsh tehdy přiznal, že by jeho návrat uvítal. 

Fernando Alonso se poté nechal slyšet, že návrat do Wokingu neplánuje a je spokojen v Maranellu. "Nevím, proč to každý rok musím opakovat - mám Ferrari rád." 

Nyní vyšlo najevo, že vyjednává o prodloužení smlouvy s Ferrari. "Pracujeme na tom, protože doufám, že svoji kariéru ukončím ve Ferrari. Chci si s týmem sednout a probrat to, a když jsme se o tom bavili, tým ukázal, že má víceméně podobnou snahu," prozradil Alonso The Observer.

Dodal, že ve svém věku ještě nevidí problém. "Někteří závodili až do 38, 39 a bez problémů. Mark (Webber) je jeden z příkladů a ten je velmi konkurenceschopný. A Michael (Schumacher) se také vrátil ve vyšším věku. 35 je ještě dobrý věk, takže pokud si udržím motivaci a budu si ten sport užívat, jako si to užívám nyní... Až přijde čas, uvidíme," okomentoval situaci dvaatřicetiletý rodák ze španělského Ovieda.

Diskuze:

Počet příspěvků: 4 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu