Alonso rozhodně není šťastným člověkem

Alonso, Fernando

Alonso, Fernando | foto: Scuderia Ferrari

Ve Ferrari je zaděláno na zuřivou bouři, v jejímž středu stojí Fernando Alonso.

Ačkoliv se italský tým snaží zlehčovat zprávy o napětí panujícím mezi Alonsem a Lucou di Montezemolem, prezident Ferrari v sobotu odpoledne viditelně zuřil - a odmítl dávat rozhovory.

Alonso si během kvalifikace v týmovém rádiu nejprve postěžoval, že s ním Felipe Massa nespolupracuje. Po kvalifikaci, v níž obsadil páté místo, v rádiu italsky zkritizoval vlastní tým, jehož členy označil za pitomce.

Při pozdějších rozhovorech s novináři sice španělský pilot nasadil statečnějšítvář a označil svůj kvalifikační výkon za "dobrý", přesto je možné, že jeho vysněné partnerství s Ferrari dospělo ke svému konci. 

Již během sobotního dopoledne přinesl brazilský TotalRace zajímavá slova Jensona Buttona: "Dnes jsem slyšel zajímavý drb. Někdo mi řekl, že Fernando odejde do McLarenu. Nevím, jestli se to skutečně stane - neopustil McLaren zrovna v dobrém. Počkáme a uvidíme." 

Jen o několik hodin později, po dalším rozpačitém výkonu Ferrari, pak Eddie Jordan, bývalý majitel týmu F1, pro televizi BBC prohlásil, že "Fernando není šťastný člověk.

Diskuze:

Počet příspěvků: 27 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu