Ferrari pro Austrálii předpovídá šok

Ferrari F138

Ferrari F138 | foto: Scuderia Ferrari

Ferrari pro úvodní závod v australském Melbourne předpovídá pár šokujících překvapení v pořadí týmů a to především v důsledku nejistoty kolem pneumatik.

Ačkoliv mnozí v paddocku se domnívají, že Red Bull je prozatím vedoucím týmem, není vůbec lehké předpovídat. To si myslí také technický ředitel Ferrari Pat Fry, který se domnívá, že forma týmů je kvůli pneumatikám přinejmenším nejasná.

"Abych pravdu řekl, hodně lidí bude pokračovat ve snaze porozumět novinkám na vozech ještě v Melbourne. Tady pneumatiky rychle odcházely, takže co jsme viděli zde, nemusí nutně být v Melbourne. Myslím, že tam bude pár hodně překvapených lidí a pár lidí v šoku," nechal se slyšet Fry pro Autosport.

Dodal však, že je se zimním programem Ferrari velmi spokojen. Jako většina představitelů týmů zopakoval, že je zkrátka nemožné určit, jak si kdo momentálně vede a přidává se k těm, kdo tvrdí, že nadcházející sezona bude velmi vyrovnaná.

Loni Alonso bojoval o titul až do konce. Jak to bude letos? (foto: Scuderia Ferrari)

"Upřímně - myslím si, že to bude hodně vyrovnané. Nerad bych předvídal, jak si povedeme. Bude zajímavé sledovat, pokud bude v Austrálii 30°C, jako tam bylo před pár dny. Bude to tam úplně jiná písnička. Všichni to zjistíme až ten víkend," uvedl.

Diskuze:

Počet příspěvků: 22 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu