Horner: Vettel zůstane u Red Bullu dalších pět let

Red Bull

Red Bull | foto: Red Bull Racing

Budoucnost Sebastiana Vettela je podle Christiana Hornera pevně svázána s Red Bullem. Myslí si, že i za pět let za ně bude stále závodit.

Dvojnásobného mistra světa čeká v Austinu již 100. velká cena. Občas se spekulovalo o jeho možném přestupu k Ferrari v roce 2014, což ale oba týmy popírají.

Šéf závodního týmu Red Bull Christian Horner na dotaz Daily Mail, zda si dokáže představit, že by Vettel jezdil za rakouský tým i za pět let, odpověděl: "Nevidím žádný důvod, proč ne."

"Sebastian je spojen s Red Bullem od svých 12 let. Svých jediných úspěchů se dočkal s Red Bullem. Cítí se v tomto prostředí dobře. Důvěřuje lidem a my z něj také dostáváme to nejlepší. Je spokojený.

Myslím, že klíčové je, aby vztahy fungovaly a vzkvétaly, bez ohledu na to, co je napsáno na kousku papíru. Odvádí svou práci, má kolem sebe skvělou skupinu lidí a ve velmi raném věku vytváří historii," chválí svého pilota Horner.

vettel
Sebastian Vettel po vítězství v Indii (foto: Red Bull Racing)

"Někdo, jako byl Jackie Stewart, za celou kariéru nikdy nezměnil tým. Je však na nás, zda mu budeme nadále poskytovat takové prostředí a konkurenceschopné auto," uvědomuje si šéf Red Bullu.

Diskuze:

Počet příspěvků: 22 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu