Vettel je se starší verzí výfuků spokojenější

Red Bull

Red Bull | foto: Pirelli

Sebastian Vettel, který dnes jezdil se starší verzí výfuků než jeho týmový kolega Mark Webber, je se svým vozem RB8 po úvodních trénincích v Číně spokojenější.

Přesto si zatím není jistý, jestli se starší specifikací bude pokračovat a v kvalifikaci raději nepoužije nejnovější verzi, kterou měl na svém monopostu Webber.

"Byl jsem zde dnes spokojenější a lépe to všechno klapalo, takže uvidíme. Těžko teď říct. Nemám s čím srovnávat na této dráze, je zde také chladněji. Je to o něco konkurenceschopnější, zdá se to být celkem vyrovnané," soudí Vettel o svém voze vybaveném odlišnou verzi výfuků.

Webber byl s pokrokem, který Red Bull v pátek v Šanghaji učinil, také spokojenější. Další zrychlení před sobotní kvalifikací si slibuje od srovnávací analýzy z dat z obou vozů.

"Už jsem s tím vozem, co měl dnes Seb, nějakou dobu nejezdil, ani on ne. Je to poprvé, co do něj znovu usedl. Vozy se s jinými díly chovají v různých fázích kola odlišně, takže to dnes večer budeme muset prozkoumat," popisuje Australan.

red_bull
Piloti Red Bullu v průběhu Velké ceny Malajsie (foto: Red Bull Racing)

"Můžeme se vzájemně trochu připravit o silné a slabé stránky. Obecně se ubíráme správným směrem," dodává Webber, který ve druhém tréninku obsadil čtvrtou příčku za svým kolegou Vettelem. Na nejrychlejší Mercedes Michaela Schumachera ztratili 0,187, resp. 0,46 sec.

Diskuze:

Počet příspěvků: 2 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu