Vettel navštívil Renault Technocentre v blízkosti Paříže (+ video)

Red Bull

Red Bull | foto: Red Bull Racing

Mezi GP Malajsie a GP Číny je pauza trvající tři týdny, ale Sebastian Vettel nestrávil celý tento čas doma. Místo toho se dvojnásobný mistr světa vydal do Renault Technocentre, které je na předměstí Paříže.

Jezdec Red Bullu, který v F1 jezdí s motory Renault již od roku 2009, byl proveden továrnou Laurensem van den Ackerem, šéfem průmyslového designu, a Françoisem Frenettem, šéfem areálu Renault v Ile de France. Během návštěvy navštívil Seb krom jiného také designová studia nebo se podíval na koncepty nových vozů a promluvil k 11 tisícům zaměstnanců.

"Předtím jsem byl ve Viry-Châtillon, kde se staví můj motor do F1, ale toto je poprvé, co jsem se podíval do míst, kde se designují běžná auta," řekl Sebastian Vettel. "Bylo to fantastické, samozřejmě jsem vázán přísahou, ale můžu vám říci, že některé koncepty, které připravují, jsou opravdu vynikající."

"Byla také radost vidět tolik zaměstnanců Renaultu. Ačkoliv jsem nemohl každému poděkovat osobně, tak doufám, že si dobře uvědomují hloubku jejich zapojení na našem úspěchu." 24letý jezdec v sezoně 2012 ještě nevyhrál žádný závod. V Melbourne dojel druhý, ale v Sepangu body po kontaktu s Karthikeyanem z HRT nezískal.


Video z Vettelovy návštěvy Renault Technocentre

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu