BMW WilliamsF1 spokojen

Montoya, Juan Pablo

Montoya, Juan Pablo | foto: BMW WilliamsF1 Team

Jezdci Williamsu neměli v dnešních trénincích vážné problémy a tým vykročil do dalšího závodního víkendu úspěšně.

"Moc se mi tento okruh líbí, je vyzývavý a to je správné," vyjadřuje se spokojeně Juan Pablo Montoya. "Samozřejmě zázemí je tu úžasné, jak všichni vidíte. Ani přilnavost nebyla tak špatná, jak jsme ze všech stran slyšeli a trať je stále rychlejší a rychlejší. Výběr pneumatik nebude jednoduchý, protože oba typy, které Michelin dovezl, jsou dobré v něčem jiném. Bude zajímavé sledovat co se bude dít zítra a hlavně v závodě. Jsem si jistý."

Ralf Schumacher: "Jsem s dnešními tréninky spokojený, vše probíhalo podle plánu. Malý problém máme s tím, jak se trať zlepšuje a nevíme jistě, jak se zlepšuje auto vlivem nastavení. Ale trať se mi líbí, i když je stále dost špinavá."

Sam Michael, šéfinženýr: "Musím ocenit práci toho kdo postavil tento okruh se vším tím zázemím! Pro nás to byl dobrý pátek. Všechna auta pořád zrychlovala a neměla vážné potíže. Vypadá to, že můžeme čekat velmi zajímavý závod, nikdo nemůže vědět co se bude dít. Program proběhl dobře a máme dostatek dat pro výběr pneumatik."

Mario Thessen (ředitel BMW Motorsport): "Byl to trénink plný událostí, ale všechno šlo podle jak jsme očekávali. Motory pracovaly výborně ve všech teplotách. Abychom se chránili před pískem, musíme používat zvláštní vzduchové filtry. Jednoduše řečeno, používáme filtr z hustšího materiálu. Musí propouštět co nejvíce vzduchu, aniž by jím procházel písek."

Foto: BMW Williams.F1 Team

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu