Prezentace nových vozů: McLaren ve Wokingu, Sauber v Jerezu

McLaren MP4-26

McLaren MP4-26 | foto: McLaren

McLaren již dříve avizoval, že svůj nový monopost MP4-27 světu představí 1. února 2012. Včera potvrdil, že se tak stane doma - ve Wokingu. Svou prezentaci potvrdil také Sauber.

McLaren minulý rok svůj vůz představil v Berlíně a až včera oznámil, kde tak hodlá učinit letos. Nakonec nebude nikam cestovat a novinku představí ve své továrně ve Wokingu ve 12 hod našeho času. Kolem 13:30 hod by k novinářům měli být k dispozici také šéf vývoje Tim Goss a technický ředitel Paddy Lowe.

Nový Sauber C31 budeme moci poprvé spatřit den před začátkem prvních předsezónních testů - v pondělí 6. února v Jerezu. Včera prošel zadním nárazovým testem - jediným, který mu dosud scházel. V 11 hodin by jej měli odhalit piloti Kamuj Kobajaši a Sergio Pérez. Na následující tiskové konferenci bude přítomen i majitel Peter Sauber, výkonný ředitelka Moniša Kaltenbornová, technický ředitel James Key a rezervní pilot Esteban Gutiérrez.

Podle Turun Sanomat chystá oficiální prezentaci svých pneumatik pro letošní sezónu také Pirelli. Měla by se uskutečnit 25. ledna na okruhu Jas Marína v Abú Zabí, kde za přítomnosti svého prezidenta Marca Tronchettiho Provery představí také upravené barevné odlišení svých směsí.

woking
McLaren nový monopost MP4-27 představí ve Wokingu (foto: Vodafone McLaren Mercedes)

 

Oficiálně potvrzená data prezentací nových vozů:

Tým Datum   
 Místo
Ferrari 3. února
 Maranello
McLaren  
1. února
 Woking
Sauber 6. února  Jerez

Diskuze:

Počet příspěvků: 4 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu