Vyrovnaný závěr pátečních tréninků

Barrichello, Rubens

Barrichello, Rubens | foto: Scuderia Ferrari

Velmi vyrovnaně působil závěrečný druhý páteční trénink na okruhu v Sakhiru.

Rozdíl mezi prvními třemi jezdci činil pouhých 0,038s, přičemž vítězný Rubens Barrichello získal pouhou 0,001s náskok pžed druhým Juanam Pablem Montoyou. Třetí opět zazářil Anthony Davidson (BAR Honda), když skončil také s minimálním rozdílem páteční trénink před druhým Montoyou, na kterého ztratil pouhé 0,037s.

V Sakhiru, 30 km jižně od hlavního města Manamy, opět panovalo pěkné a slunečné počasí s teplotami vzduchu kolem 30°C a tratě kolem 50°C. Procentuální vlhkost vzduchu byla vyčíslena na hodnotu něco málo pod 25%.

Michael Schumacher zakončil den čtvrtou příčkou a ztrátou na vítěze 0,3s. Pátý byl Christan Klien, což bylo pro tým příjemným zpestřením dne. Webber se umístil na osmé pozici a mezi oběma Jaguary ještě uvázli Ralf Schumacher s druhým Williamsem BMW a Jenson Button s vozem BAR Honda.

Fernando Alonso se svým Renaultem skončil až devátý před testovacím jezdcem Toyoty Ricardem Zontou, jenž byl desátý.

U Kimiho Raikkonena pokračovaly potíže z dopoledne, čímž opět nemohl zaznamenat žádný čas. Jeho kolega, David Coulthard, zajel až jedenáctý čas, což znamená ztrátu na víteze tréninku jednu sekundu.




Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu