Domenicali vidí důvody k optimismu, více ale napoví až první kvalifikace

Ferrari

Ferrari | foto: Scuderia Ferrari

Stefano Domenicali je po interní restrukturalizaci, která zahrnovala nahrazení Alda Costy Patem Fryem z McLarenu na postu technického ředitele, plný optimismu. Změny již podle něj přinášejí ovoce.

"Až uvidíme stopky v první kvalifikaci prvního závodu, pak budeme znát odpověď, pozoruji však některé věci, které nás naplňují optimismem z dobře odváděné práce," pochvaluje si Domenicali úspěšnost restrukturalizace v Maranellu.

Fry pomohl z McLarenu k Ferrari přetáhnout  několik dalších schopných inženýrů: Giacoma Tortoru - specialistu na aerodynamiku a simulace, aerodynamického experta Rupada Dareka či Chrise Heala a Lawrence Hodga.

"Snažíme se hledět kupředu a změnit organizaci tak, abychom byli lépe připraveni jak z pohledu myšlenek a týmové práce v technickém oddělení, tak i v aerodynamickém oddělení a na poli simulací. Kvůli tomu jsem optimistou.

Víme, že jako vždy se první výsledky, kdy budeme moci srovnávat naší práci s hlavními konkurenty, přijdou v první kvalifikaci prvního závodu. V práci se ale ubíráme správným směrem," cituje Domenicaliho Autosport.

domenicali
Stefano Domenicali je před sezónou 2012 plný optimismu (foto: Scuderia Ferrari)

Diskuze:

Počet příspěvků: 16 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu