Vedení Virginu prodělalo zásadní změny, do čela se dostávají zástupci Marussie

virgin

virgin | foto: Manor Racing

Stáj Virgin prošla významou změnou ve struktuře a personálním obsazení svého vedení. Do čela společnosti se dostali i zástupci hlavního sponzora a nového spolumajitele Marussie.

Změna struktury Virginu byla jednou z věcí, která přiměla Tima Glocka zůstat v týmu (viz starší článek zde). Na oficiálních stránkách dnes Virgin oznámil novou strukturu a personální obsazení svého managementu. Vedení týmu prodělalo zásadní změny.

Do čelních pozic se prosadili i hlavní představitelé sponzora a nového spolumajitele týmu Marussia. Dosavadní výkonný ředitel Graeme Lowdon přenechá své místo výkonnému řediteli Marussie pro Velkou Británii. Andy Webb se bude soustředit především na obchodní stránku věci, zatímco Lowdon bude jako prezident týmu jeho oficiálním reprezentantem a také sportovním ředitelem. Novým šéfinženýrem Virginu se navíc stal prezident ruského výrobce sportovních vozů Nikolaj Fomenko.


Vedení týmu se výrazně změnilo. Glock věří, že tým teď má větší šanci na úspěch

Na vysokou manažerskou funkci do týmu dále nastoupí respektovaný Ian Phillips, bývalý COO Jordanu a Force Indie. Ve Virginu bude působit taktéž jako operační ředitel a bude tak mít na starosti denní chod týmu.

John Booth, který spolu Nickem Wirthem a Graeme Lowdonem stál u zrodu Virginu, zůstává ředitelem týmu a záodním ředitelem.

Diskuze:

Počet příspěvků: 1 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu