Force India: Karthikeyan testoval na simulátoru

Karthikeyan, Narain

Karthikeyan, Narain | foto: Williams F1 Team

Narain Karthikeyan se po testech na simulátoru zaměřil na získání místa závodního pilota v týmu Force India, jeho hlavním cílem je start v domácí Velké ceně Indie.

Po šesti letech od debutu ve vrcholové disciplíně automobilového sportu, si je Narain téměř jistý, že dostane novou šanci v roce 2011. Indický pilot měl možnost vyzkoušet si test v simulátoru a připustil, že doufá v příležitost právě v týmu, jemuž šéfuje právě Vijay Mallya.

„V tomto okamžiku jsem se zúčastnil testů na simulátoru, nic víc“, prohlásil 33letý indický závodník. „Nechci komentovat jejich průběh, ani to co se projednávalo po jejich skončení. Myslím, že byste se měli zeptat Vijaye, co si myslí o mých schopnostech“.

Snem indického závodníka je startovat v domácí velké ceně v indickém týmu: „Bylo by nádherné startovat v prvním závodě na indickém území. Pracuji na tom“.

Jen pro zajímavost: pokud by se Karthikeyan vrátil do formule 1 v týmu Force India, nastoupil by do týmu v jehož prostředí se pohyboval již v roce 2005 - tehdy se ovšem jednalo o Jordan.

Diskuze:

Počet příspěvků: 1 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu