Force India má volná obě místa. Bude o ně velký zájem

Mallya, Vijay

Mallya, Vijay | foto: Sahara Force India

Šéf stáje F1 Force India Vidžaj Mallya prohlásil, že jeho tým má pro příští sezonu volná jezdecká místa a patří proto k nejatraktivnějším na přestupovém trhu. Zprávu přinesl ve čtvrtek server f1-live.

Tým Force India dosud nepotvrdil setrvání německého pilota Adriana Sutila. Druhý z letošní jezdecké dvojice, Ital Vitantonio Liuzzi má sice smlouvu i pro příští rok, Mallya však upozorňuje na to, že případným zájemcům může nabídnout víc než jeden volný kokpit. "Jsme nyní nejatraktivnějším týmem, máme volná místa," řekl Mallya.

Bez práce je zatím hned několik vysoce ceněných jezdců včetně dvou Němců, Nicka Heidfelda a Nika Hülkenberga, a také indického pilota Karuna Chandhoka. V příští sezoně se poprvé pojede Velká cena Indie a sám marketingový šéf F1 Bernie Ecclestone naznačil, že pro tým Force India by byl nejlepší volbou právě Chandhok.

fi

Mallya však zatím odmítá kohokoli favorizovat nebo odmítnout. "Všichni chtějí jezdit za Force India. S týmem si sedneme, probereme to a během několika příštích týdnů rozhodneme, kdo budou naši noví piloti pro příští sezonu," prohlásil.

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu