Razia si v testu pro mladé piloty vyzkouší vůz Virgin

gp brazílie

gp brazílie | foto: Manor Racing

Testovací pilot Virginu, Luiz Razia, si během testu pro mladé piloty také zajezdí v letošním monopostu VR-01 společně s Jeromem D´Ambrosiem a Rio Harjantem.

Virgin Racing dnes potvrdil, že se k Jeromu D´Ambrosiovi a Rio Harjantovi během testu pro mladé piloty připojí také Luiz Razia. 

"Jsem rád, že také dostanu šanci," řekl Razia. Už jsem si F1 zkusil v Jerezu, před pár týdny jsem měl možnost se v Estorilu svézt ve starším Super Aguri, ale tam šlo přeci jen o něco jiného. Tohle už bude opravdový test. Celý rok jsem pracoval na simulátoru. Musím říct, že spolupracovat s týmem byla jedna radost. 

Naopak D'Ambrosio si už VR-01 letos zkusil během tréninků, nechce ale nic podcenit: "Sice jsem již měl možnost si auto zkusit, ale stejně je to pro mě důležitý test. Budu si totiž moct vyzkoušet i věci, které nebyly v rámci pátečních tréninků možné.

Těší se i pilot GP3, Harjanto: "Chci poděkovat týmu Virgin za tuto příležitost, moc se těším, až si Formuli 1 zkusím. Sice jsem již párkrát jel na simulátoru, ale ve skutečnosti je to vždy trochu odlišné."

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu