Naštvaný Räikkönen vylučuje návrat s Renaultem

Räikkönen, Kimi

Räikkönen, Kimi | foto: Scuderia Ferrari

Kimi Räikkönen konečně promluvil o možnosti svého návratu do Formule 1. Renault informoval o tom, že je se zájmem oslovil. Naštvaný Fin však vyloučil návrat v barvách tohoto týmu.

Šéfové závodního týmu Renaultu Gérard Lopez a Eric Boullier několikrát během posledních dní prohlásili, že světový šampión z roku 2007, který se letos věnuje rally, je jedním z kandidátů na závodní sedačku po boku Roberta Kubicy.

Boullier dokonce prohlásil, že si není jistý dostatečnou motivací Räikkönena pro návrat a že si ji bude muset prověřit, byť je jeho zájem lichotivý: "Poukazuje to na to, že si lidé všímají práce, kterou jsme v této sezóně odvedli, a že nás považují za jednoho z uchazečů o budoucí titul."

Räikkönen však naštvaně pro finské noviny Turun Sanomat odhalil, že za Renault v roce 2011 jezdit rozhodně nebude: "Jsem velmi zklamaný tím, jak využili mého jména pro svůj marketing. Nikdy jsem vážně nepřemýšlel o tom, že bych jezdil za Renault a můžu vás 100% ujistit o tom, že za ně příští rok nepojedu!"

Přiznal však, že jeho management jedenkrát před týdnem Renault oslovil a že "to je vše."

Diskuze:

Počet příspěvků: 4 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu