První věc, kterou udělá Massa po příletu do Maďarska

Ferrari

Ferrari | foto: Scuderia Ferrari

Felipe Massa před rokem prožil na Hungaroringu hroznou nehodu, při které se vážně zranil. Dokázal se však vrátit zpět a v Německu mohl o uplynulém víkendu dokonce vyhrát, jenže na příkaz vedení svého týmu musel vítězství přenechat Alonsovi. Co v Maďarsku podnikne jako první věc?

"První věc, kterou plánuji po příjezdu na Hungaroring, bude setkání s traťovými komisaři a lékaři, kteří odvedli velmi dobrou práci, když mě opatrně dostali z kokpitu. Chtěl bych těmto lidem poděkovat, mám k ním nyní zvláštní vztah," uvádí Massa.

"V nemocnici jsem musel po nehodě týden zůstat a poznal jsem personál, který se o mě staral tak dobře, z čehož pramení jeden neobvyklý výsledek celé té nešťastné příhody: totiž že mám v Maďarsku mnohem více fanoušků.

Často dostávám od novinářů otázku, zda řídím tak dobře jako předtím a má odpověď je vždy stejná: ano. Co se týče mé práce, vůbec nic se nezměnilo. Jako osobu mě však nehoda změnila: více si vážím života a oceňuji obyčejné věci desetkrát více."

massa
Felipe se svým týmovým kolegou na stupních vítězů v Hockenheimu

Od závodního víkendu čeká dobré výsledky: "Na cestě je pár nových dílů...  Bridgestone přiveze svou super-měkkou a střední směs pneumatik, které vždy monopostu F10 náramně seděly, takže můžeme čekat další velmi konkurenceschopný závod... Existuje tedy spousta důvodů, proč se na návrat do Budapešti opravdu těším."

Diskuze:

Počet příspěvků: 7 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu