Mallya Lotusu: Na našeho technického šéfa si pěkně počkáte!

Mallya - Gascoyne

Mallya - Gascoyne | foto: Sahara Force India

Force India dala svému konkurentovi Lotusu jasně najevo, že si na technického ředitele Marka Smithe, který k nim má přestoupit, budou muset řádně počkat. Žádné dřívější uvolnění nepřipadá v úvahu.

Lotus ústy Mika Gascoyna minulý týden oznámil (více tento článek), že získali z Force Indie Smithe a že s ním počítají na post technického ředitele, až mu vyprší výpovědní lhůta. K týmu s ním putují také další mozky: hlavní konstruktér Lewis Butler a šéfka aerodynamiky Marianne Hinson.

Vijay Mallya zuří a v prohlášení týmu před Kanadou dal jasně najevo, že Smithe dříve než na počátku příští sezóny nepustí: "Náš technický tým se navzdory zprávám nemění. Mark s námi zůstane do dubna 2011. V souvislosti s tím oznámíme organizační strukturu, která nás posune na další úroveň výkonnosti. Jsem velmi spokojený s tím, kde jako tým jsme, a jakým směrem se ubíráme."

mallya

Celá věc je o to peprnější, že Force India, u níž nedávno pracoval i Gascoyne, je nyní v soudním sporu s Lotusem ohledně úniku informací při vývoji monopostů v italském aerodynamickém tunelu Aerolabu.

Diskuze:

Počet příspěvků: 3 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu