Head: Montoya se bude u McLarenu divit

Williams varuje Montoyu před iluzemi o vyspělosti McLarenu, jeho budoucího týmu.

Jestli si Juan Pablo Montoya myslí, že všechny jeho problémy vyřeší přestup ke konkurenčnímu McLarenu, mohl by být podle slov technického ředitele BMW Williams F1 po svém přestupu v příštím roce velmi zklamán.

Patrick Head přiznal, že kolumbijský pilot se pro přijetí nabídky McLarenu rozhodl po hádce s týmem při loňské Velké ceně Francie. Nemyslí si však, že by mělo rozhodnutí vliv na letošní spolupráci pilota s týmem: "Myslím, že budeme schopni nechat to všechno za námi. Jsme dospělí lidé. Samozřejmě je to smůla, že odchází, ale to je Formule 1."

Head varuje Montoyu, aby si nemyslel, že McLaren, u kterého bude jezdit po boku velmi silného Kimiho Raikkonena, mu nabídne lepší podmínky oproti týmovému kolegovi než Williams: "Všichni vědí, že Williams pracuje s oběma piloty naprosto férově. McLaren si Kimiho velmi oblíbil."

Nejdůležitější pro diváky je skutečnost, že tu budou dva piloti ve stejných a velmi rychlých vozech. To dobře ví i Patrick Head: "Bude to zajímavá změna. McLaren se netají svými sympatiemi k Raikkonenovi, ale Montoya se souboje nebojí!"

Foto: archiv

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu