Baguette stále doufá, López už ne

B.A.R

B.A.R | foto: Lucky Strike B.A.R Honda

Bertrand Baguette ještě stále věří, že by se mohl zúčastnit letošního ročníku. Nejraději by stihl nahradit někoho ještě před GP Belgie. To Jose Maria Lopez, který měl/neměl zajištěné místo na roštu, musí hledat místo jinde. V F1 však zatím hledat nebude.

 

„Jedu na první Grand Prix v Bahrajnu, abych předvedl svůj obličej před šéfy týmů. Jsem přesvědčen, že se v průběhu roku naskytnou nějaká volná místa. S mým manažerem Rickem Gornem tvrdě pracujeme na zajištění dostatečného rozpočtu,“ řekl Bertrand Baguette pro belgické noviny De Standaard. 

„V ideálním případě začnu v GP Belgie 29. srpna a pak budu pokračovat ve zlepšování až do konce sezóny. Doufejme, že si belgické společnosti uvědomí, jaký dopad může moje účast mít,“ dodal 23-letý šampion Světové série Renault 3.5.

Jose Maria López je v úplně jiné pozici, až do nedávna měl zajištěné místo u USF1. Jenže s USF1 se rozešel a jediné místo, po kterém ještě po očku pokukoval, byl rezervní pilot pro HRT Racing. Naděje se vzdal i zde. „Všechny možnosti pro Pechita v F1 ztroskotaly,“ řekl jeho manažer Felipe McGough.

Lopézův otec se vyjádřil takto: „Nechci nadále pokračovat v tomto nesmyslu. Jsem unavený. Včera odpoledne jsem volal, že to skončí. Tenhle příběh musí skončit, protože mému synovi škodí.“

 

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu