Barrichello vidí jiskru v očích u zaměstnanců z Grove

Rubens Barrichello a Williams budou veřejnosti poprvé prezentováni během testů ve Španělsku na začátku února. Pro Brazilce se bude jednat již o 18. sezonu v F1! Zatím je s náladou v týmu z Grove spokojený.

Rubens Barrichello si v podstatě vyměnil místo s Nico Rosbergem, který putoval z Williamsu do Mercedesu (Brawnu). Pro Rubense bude anglická stáj již šestý tým v F1, za jehož barvy bude závodit. Zatím Brazilec absolvoval pouze jednu PR akci, do továrny týmu se poprvé dostal na začátku ledna.

„Jsem moc potěšen, protože jsem v očích zaměstnanců viděl jiskru. Pro práci, kterou dělají, jsou inženýři v Grove velmi zapálení stejně jako já. Atmosféra v továrně je skvělá. Na trať vyjedu hned 1. února ráno, a z trati mě dostanou až večer!“ prohlásil Rubens pro brazilský magazín.

Zatímco je bývalý ex-mistr světa na dovolené s rodinou v USA, snaží si udržovat skvělou fyzickou kondici: „Pro mě je tato část roku nejvíce zaměřená na kondici. Na té se snažím pracovat i během rodinné dovolené. Jsou to skvělé dny, co trávíme spolu s rodinou. Jsem si jistý, že mi dají hodně mentální síly do nové sezony.“

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu