Mercedes se představí zřejmě v Německu

McLaren

McLaren | foto: McLaren

Jezdecké složení továrního týmu německé automobilky je již známo, barva ani jiná než stříbrná být nemůže. Zajímavé může být kromě nového vozu ještě obsazení klíčových pozic a generální sponzor.

Společné představení všech týmů se nakonec neuskuteční a stáj se podle německého Bildu představí koncem ledna v muzeu Mercedes-Benz v Unterturkheimu. Díky návratu sedminásobného šampiona do závodního kokpitu lze očekávat skutečně velkou šou, jejíž ústřední osobou bude znovu sformovaná stáj "stříbrných šípů" a její nejvyšší ambice.

Podle tradičně dobře informovaného Bildu podrobí monopost prvním testům ve Valencii 10. února Schumacherův týmový kolega Nico Rosberg.

Ačkoliv sídlí Mercedes v bývalém sídle Hondy v britském Brackley, nikdo nepochybuje o tom, že se formuje skutečně velká německá síla. Jako hlavní soupeři, podobně jako v minulosti, budou zástupci Itálie, tentokrát v podobě Ferrari a Velké Británie, již bude reprezentovat celá řada stájí v čele s McLarenem a dvěma posledními šampiony F1 Hamiltonem a Buttonem...

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu