Třísedadlová formule Renaultu v akci

Piquet jr., Nelson

Piquet jr., Nelson | foto: Lotus F1 Team

OBRAZEM: Renault se o víkendu představil v rámci svého roadshow 2009 programu v ruské Soči, kde krom loňského monopostu svezl pár šťastlivců také v třísedadlové formuli. Jak akce vypadala?

Stáj dnes sice bude čelit spravedlivé zlobě na zvláštním zasedání FIA v Paříži kvůli loňské Velké ceny Singapuru, přesto o víkendu bavila lidi svými formulemi a přiblížila tak Formuli 1 dalekým končinách, kde dosud nezavítala.

Renault Roadshow Soči 1

Romain Grosjean a Adam Khan při té příležitosti svezli také pár významných ruských businessmanů - Soči totiž zrovna hostilo velké ekonomické fórum.

Renault Roadshow Soči 2

Piloti Renaultu samozřejmě nevynechali divácky vděčné pálení pneumatik.

Netušil jsem, že Renault vlastní třísedadlovou vůz F1, v rámci svého roadshow jej nasadili poprvé. (kdysi něco podobného vlastnila stáj Arrows). Jak takové monstrum vypadá, můžete z následujících obrázku posoudit sami.

Renault Roadshow Soči 3

Není to možná nejkrásnější F1, která spatřila světlo světa, ale za to, co nabízí, jí leckterý člověk její vzhled odpustí. Díky Renaultu tak mohlo zakusit na vlastní kůži několik fanoušků zrychlení, brždění a boční přetížení Formule 1.

Renault Roadshow Soči 4

Zde v Soči zakončil Renault své letošní turné. Snad to nebude poslední akce svého druhu. Za  svůj program Roadshow 2009 si Renault zaslouží velkou pochvalu.

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu