U Force India rychlost v body neproměnili

Fisichella, Giancarlo

Fisichella, Giancarlo | foto: Sahara Force India

FORCE INDIA - REVIEW; Dvojice pilotů indického týmu sice prokázala na Nürburgringu dostatek rychlosti, ale proměnit ji v bodový zisk je další věcí. Pro Fisichellu skončil závod příliš brzy, naopak pro Sutila příliš pozdě, znovu se střetl s Raikkonenem.

Giancarlo Fisichella, 11.
Po včerejší kvalifikaci jsem měl z dnešního závodu obavy. Předpokládal jsem obtížný průběh, ale užíval jsem si ho a zase jsem se přiblížil více k bodům. Start byl dobrý a získal jsem několik míst, ačkoliv se mi na měkčí směsi začaly dělat puchýře. Druhý stint byl také dobrý a ve třetím závěrečném jsem se přibližoval ke skupině přede mnou. Snad s několika koly navíc bych mohl bojovat s Kovalainenem o osmou pozici. Myslím si, že s uplynulým víkendem můžeme být spokojeni, přestože jsme žádné body nezískali. Určitě jdeme po správné cestě a několik novinek, které nasadíme, by nám měly přinést nějaký hmatatelnější úspěch.

Adrian Sutil, 15.
Neměli bychom být nespokojeni s tímto víkendem, brzy přijdou ještě lepší. Start byl trochu obtížný, ale ztratil jsem jen jednu pozici. První část byla velmi slibná, do boxů jsem jel z druhé pozice. Když jsem vyjížděl z pitlane, viděl jsem přijíždět Kimiho po vnější straně, snažil jsem se držet mou stopu, ale dotkli jsme se a já přišel o část předního  křídla. Vypadalo to na body a přitom jsem se musel vrátit znovu do boxů. Poté jsem znovu tvrdě útočil, jeden nikdy neví co se stane. Celkově jsme se toho ale hodně naučili. Něco jiného je dojet v Top10 a něco jiného je tam závodit.

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu