Fisichella se předvedl

Fisichella, Giancarlo

Fisichella, Giancarlo | foto: Sahara Force India

FORCE INDIA - REVIEW; Jeden z nejpovedenějších závodů v barvách Force India dnes absolvoval Ital Giancarlo Fisichella. Po skvělém startu zajížděl rychlá a spolehlivá kola až do konce závodu. Bodové odměny se sice nedočkal, desátá příčka je ale určitě povzbuzením do dalších závodů.

Adrian Sutil, 17.
Náhradní vůz jsme kompletně přestavěli, protože ten původní byl po mé včerejší nehodě zcela nepoužitelný. V zaváděcím kole se navíc přidal problém s tlakem paliva, do startu se to ale naštěstí podařilo vyřešit. Jinak to ale byl den plný zklamání. Včera jsme kvůli nehodě přišli o skvělou příležitost dobře se kvalifikovat. V závodě jsem prostě jen kroužil po dráze, bez možnosti předjet kohokoliv, což bylo trochu nudné. Alespoň se mi znovu podařilo dojet do cíle. Teď se přesouváme do Německa, kde se mi snad podaří využít výhodu z nových částí, které jsme měli k dispozici již tenhle víkend.

Giancarlo Fisichella, 10.
Dojezd v první desítce byl našim cílem. Mysleli jsme, že to bude mnohem náročnější, dnešní závod se mi ale vydařil skvěle a dosáhli jsme maximum. Byl to zábavní závod. Měl jsem dobrý start a v prvním kolem jsem předjel hned několik jezdců, ve druhém pak dokonce Kubicu a oba renaulty. Pro správné fungování naši strategie to bylo velice důležité, protože jsme o lepší výchozí pozici přišli včera po nehodě. Možná bych mohl získat nějaké body, kdybych stál na startu na lepší pozici. Na konci závodu jsem byl rychlejší než Kimi a Timo. Je to skvělý krok dopředu a na další závody se moc těším. Tým odvedl fantastickou práci, nastoupený trend potřebujeme udržet.

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu