Hamilton očekává souboj s Vettelem

Hamilton, Lewis

Hamilton, Lewis | foto: McLaren

Sebastian Vettel je velkou neznámou sezóny 2009. Mistr světa Lewis Hamilton si je toho dobře vědom a má mladíka ve službách Red Bullu na mušce.

Hamiltonovi je teprve 24 let, a tak se ještě nedá počítat mezi staré mazáky F1. Sebastian Vettel je ještě o tři roky mladší, je mu teprve 21 let. Přesto jsou si experti jistí: Tato dvojice bude v budoucnu míchat kartami nejvíce. Proto se již teď Brit chystá na souboj se svým německým vyzyvatelem.

Předzvěstí dalších let by mohl být již ročník 2009. V něm uvidíme Lewise Hamiltona v roli úřadujícího mistra světa, který startuje v TOP týmu McLaren, zatímco Sebastian Vettal je ještě dorostenec, který bude nastupovat v týmu Red Bull, který vloni patřil do středu pole. Zimní testy ovšem zatím dokazují, že Super-Seb, jak Vettela němečtí kolegové rádi nazývají, má velkou šanci překvapit.

To ví i Hamilton: „Seb je na dobré cestě. Vloni svým vítězstvím v Monze dokázal, že je to typ vítěze. Už letos se může poprat o špici. Oba patříme do nastupující generace. Připravuji se na to, že budeme proti sobě během několika dalších let bojovat. Se Sebastianem každopádně počítám.“

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu