Coulthard: Webber nebude mít problémy

Coulthard, David

Coulthard, David | foto: Red Bull Racing

David Coulthard si nemyslí, že zranění svého bývalého týmového kolegy Marka Webbera by se mohlo promítnout do jeho výkonnosti v příštím roce. Má to ovšem i svoje ale...

Zatímco konstrukční práce na nových vozech se chýlí ke svému konci, závodníci si užívají volno. První testy jsou naplánovány na polovinu ledna. Potom dojde k představení nových vozů a k prvním testům, ovšem zatímco Ferrari, Toyota, McLaren-Mercedes, Renault, BMW Sauber F1 Team a Williams již budou testovat nové stroje na dráze Mark Webber bude mít ruku ještě pořád v sádře.

Zatímco ostatní jezdci Red Bullu si musí na nový výtvor z dílny Adriana Neweyho počkat, Mark má zcela jiné starosti. V současné době absolvuje rehabilitace. „Nevidím v tom pro něho žádnou nevýhodu. Mark ten čas určitě využije k přípravě, i když není zrovna moc mobilní,“ říká Skot Coulthard.

„Jestli to byla levá noha, se kterou se brzdí a musíte do toho dát všecku sílu, tak mám už trošku víc starostí. Zatímco, kdyby to byla ta pravá, tak by to opravdu nebyl žádný problém,“ ujišťuje David.

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu