Ani déšť nepřinesl Force India body

Fisichella, Giancarlo

Fisichella, Giancarlo | foto: Sahara Force India

FORCE INDIA - REVIEW; Giancarlo Fisichella měl po závodě už v prvním kole. Adrian Sutil bojoval statečně, odměnou mu byl zisk třinácteho místa a poražení čtyř rivalů.

Adrian sutil, 13.
Ojdeli jsme silný závod, výkon vozu byl dobrý. Několikrát jsem si hezky zabojoval a taky jsem byl u několika předjetí. V závěru jsem dojel Buttona, jel jsem těsně za ním, když v posledních dvou kolech začalo pršet. Na mokré trati jsme se suchými pneumatikami celkem rychlí, tak jsem se rozhodl na trati zůstat. Mohl jsem tak předjet Buttona a několik dalších jezdců. Se závodem jsem spokojen.

Giancarlo Fisichella, 17.

Nakajima se naneštěstí roztočil do hodin přímo přede mnou. Zlomil mi přední křídlo a celkově bylo vůz dost vážně poškozen. Než jsem se dostal do boxů, ztratil jsem hodně času, protože jsem jel bez předního křídla a s defektem pneumatiky. Naneštěstí jsem se na trať vrátil hned před vedoucími jezdcemi a modré vlajky jsem pak viděl alespoň čtyřicetkrát! Ke konci závodu jsem zavolal do boxu a chtěl nasadit mokré pneumatiky. Byla to správná volba, do konce však zůstavali pouze dvě kola. Déšť mohl přijít dřív, když ale zvážím start a konec závodu, nedopadlo to zas tak špatně.

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu