Sutil: Ženské mě nezajímají!

GP Turecka

GP Turecka | foto: GEPA pictures GmbH

Atraktivní ženy patří k formuli 1 stejně neodmyslitelně jako řvoucí motory, spálený olej nebo velké peníze. V boxech každé Grand Prix se jich ukáže celá řada a celá řada jezdců jejich kouzlu v historii F1 podlehla. Dnes je však jiná doba a o ženy mají větší zájem fotografové.

Doby věhlasných lovců dívčích srdcí jako Mike Hawthorn, James Hunt nebo Nelson Piquet st. je zdá se u konce. Sedminásobný šampion F1 Michael Schumacher, jeho velký rival a dvojnásobný šampion Mika Häkkinen i řada dalších pilotů se raději soustředila na své povinnosti závodního pilota a vzrušující společnost krásek vyměnili za klidné zázemí manželek nebo dlouholetých přítelkyň.

Pilot stáje Force India Adrian Sutil dostal při jednom rozhovoru otázku, zda je snadnější ulovit nějakou dívku, když závodí člověk s vozem formule 1. „Na to je zcela jednoduchá odpověď, ano. Ale já osobně nyní žádnou dívku nemám," prozradil jezdec.

„Plně se chci soustředit na moji práci, protože jsem v takové fázi kariéry, kdy by mě jakýkoliv vztah rozptyloval.“ Adriana doprovází na každý závod jeho otec Jorge.

Při této příležitosti by bylo dobré vzpomenout i Bernieho Ecclestonea, který častokrát kritizoval dnešní piloty, že jsou příliš loajální a málo osobití, pro diváky i média až nudní. Ale na stranu druhou je nutné říci, že být lvem salonů v F1 mohli být jen ti opravdu nejlepší, jinak se to vždy obrátilo proti nim.

Pro příklad netřeba chodit daleko, Vitantonio Liuzzi a jeho kolega z Toro Rosso Scott Speed. Kdeže je oběma nadějím juniorského programu Red Bull konce? Ostatně i u Jensona Buttona měla záliba ve společenských akcích neblahý vliv na jeho kariéru...

 

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu