Dvojitá fireshow pro Bourdaise

Vettel, Sebastian

Vettel, Sebastian | foto: GEPA pictures GmbH

TORO ROSSO - REVIEW; Ani tato stáj si z Maďarska neodnese žádné pozitivum. Vettel odstoupil pro technickou poruchu a Bourdaise zachvátil oheň. A to dokonce dvakrát!

Sebastien Bourdais, 17.
Víkend by se dal rozdělit na dvě části. Začal dobře, ale potom jsme měli nějaké problémy v kvalifikaci. Závod taktéž začal dobře, ale po první zastávce šlo všechno k čertu. Chlapci museli použít hasící přístroj a hodně ho skončilo i na mém hledí. Při druhém pitstopu se situace opakovala a já měl pěnu zvenku i zevnitř hledí. Nic jsem neviděl a proto bylo nutné zajet znovu do boxů nechat si ho vyčistit. Ztratili jsme mnoho času, ale nedalo se nic dělat, jet s tak strašnou viditelností by bylo nebezpečné.

Sebastian Vettel, nedojel
Neměl jsem moc dobrou zastávku v boxech. Motor se příliš přehříval a poškodil nějaké části, bez nich bych nemohl pokračovat. Musel jsem odstoupit. Je to škoda, auto nebylo vůbec špatné. V poslední zatáčce prvního kola jsem udělal chybu a vyjel zeširoka, bohužel přišel jsem o dost pozic. Poté jsem se zasekl za Barrichellem, ale bylo nemožné ho předjet.

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu