MP4-19 na trati již v pondělí?

Dle neověřené zprávy by mohl monopost stáje McLaren Mercedes pro sezonu 2004 vyjet již v pondělí.

Tato poněkud překvapivá zpráva měla zaznít z úst samotného šéfa automobilky Mercedes Jürgena Hubberta při dnešním slavnostním programu pro širokou veřejnost a partnery automobilky, které se zúčastnili i všichni 4 piloti stáje McLaren Mercedes.

Norbert Haug, jenž stojí v čele programu F1 společnosti s trojcípou hvězdou ve znaku prohlásil, že byl s letošní sezonou spokojen a myslí si, že pokud tým bude pokračovat stejným tempem ve zlepšování i nadále, vrátí se na místo, které zaujímal v době titulů Miky Häkkinena.

Spokojenost s letošním rokem projevil i vicemistr světa Kimi Raikkonen: „Byl to úspěšný rok, přestože by bylo lepší vyhrát titul. I když nemohu nyní slíbit, že ho vyhraji v roce 2004, určitě to bude opět mým cílem.“

Informace o tom, že by měl být tým McLaren Mercedes první stájí, která představí nový vůz pro sezonu 2004 vycházely z toho, že se týmu nepodařilo dokončit přípravu vozu MP4-18 ještě pro letošní závody, jak to bylo původně v plánu. A nový MP4-19 má vycházet právě z tohoto revolučního vozu.

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu