McLaren zvládl první krok na výbornou

McLaren

McLaren | foto: McLaren

MCLAREN - REVIEW; Vynikající výsledek podtrhl třetím místem nováček stáje Heikki Kovalainen. Zatímco největší konkurent Ferrari se trápilo, McLaren nezaváhal a získal první pole-position roku.

Lewis Hamilton, 1.
Lepší start do sezóny jsem si nemohl přát. Je skvělé vidět, jak si Heikki a můj kamarád Robert vedli. Tým odvedl parádní práci a zvládl všechno potřebné v čas. Během Q1 mne zpomalil provoz, ale jakmile přišlo v Q3 na věc, dařilo se. Podmínky na trati byly oproti včerejšku o trochu lepší. Vzhledem k novým pravidlům bude start zajímavý. Loni byl relativně jednoduchý, teď více záleží na jezdci, chci dobře odstartovat. Naštěstí stojím na čistší straně dráhy. Doufám, že to pomůže. Čeká nás dlouhý a náročný závod.

Heikki Kovalainen, 3.

S třetím místem jsem spokojen, ale ještě máme potenciál ke zlepšení. Zajel jsem čisté kolo, vyvážení vozu bylo dobré. Přestože perfektní kolo to nebylo, po celý víkend se snažím být opatrný, nedělat chyby a tlačit na pilu. Loni se mi nepovedl start do sezóny, dnešek je výborným začátkem mé kariéry jako pilota McLarenu. Chlapci v týmu pracují tvrdě. Zůstávali na okruhu do ranních hodin, aby napravili malý problém s převodovkou. To vás nadchne. Na zítřek se těším, budeme silní.

Ron Dennis, šéf týmu
Skvělý výsledek první kvalifikace sezóny dokazuje tvrdou práci celého týmu. Lewis a Heikki odvedli znamenitou práci. Doufám, že dnešní výsledek reprezentuje náš budoucí výkon. Zaměříme se na udržení si rychlosti po zbytek roku.

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu