Sutil jednal s McLarenem a Williamsem

Sutil, Adrian

Sutil, Adrian | foto: Spyker F1

Adrian Sutil měl nakročeno do lepší stáje. V rozhovoru pro tiskovou kancelář SID potvrdil, že zimní spekulace o možném přestupu do významných stájí McLaren a Williams nebyly až tak daleko od pravdy, jak se mnohým mohlo zdát.

„Přirozeně bylo nádherné, že bylo moje jméno po jediném roce v F1 spojováno s týmy jako McLaren a Williams. Rozhovory probíhaly, dívali jsme se, co je v našich silách a jaké máme možnosti," uvedl Sutil, jenž byl spojován s uvedenými stájemi jako náhrada odcházejícího Alonsa a Wurze.

Management však přestup pro 25letého Němce nevyjednal a stáje sáhly po jiných nabízejících se možnostech. Sutil sice přiznává mírné zklamání, přesto nejde o žádnou prohru.

„Zklamání není správný výraz. Celou dobu jsem spokojený, neboť mám solidní smlouvu s Force India. Když jsme ji podepisovali, od začátku bylo v plánu, že zde budu působit déle, než jen jeden rok."

Kontrakt vyprší na konci tohoto roku a cílem je získání co možná nejlepšího vozu do dalších let kariéry. „Budu se snažit být co nejdříve v konkurenceschopné stáji, ale musím si nyní počkat a dívat se, jak se budou věci vyvíjet. Uvidíme jak se bude dařit Force India a snad dosáhneme pokroku a nějakého úspěchu."

 

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu