McLaren navštívila italská policie

McLaren

McLaren | foto: McLaren

Vyšetřovatelé loňské špionážní aféry přijeli do Velké Británie a navštívili několik zaměstnanců i samotnou továrnu McLarenu.

FIA už za případem udělala tlustou čáru, nicméně italská policie nadále pokračuje ve vyšetřování. Minulý měsíc pozvala Rona Dennise, Martina Whitmarshe a další dva zodpovědné muže McLarenu do Itálie, kde měli odpovídat na několik otázek týkajících se případu.

Setkání bylo odloženo, avšak McLaren včera večer uvedl, že italští vyšetřovatelé raději podstoupili cestu do Británie a navštívili několik zaměstnanců přímo doma a pak zamířili do továrny.

Oficiální stanovisko McLarenu zní: „McLaren Racing dnes pokračuje ve spolupráci s vyšetřováním na základě podnětu policejního soudu v Modeně."

„Britští strážníci doprovázeli italské vyšetřovatele do domovů několika vedoucích pracovníků McLarenu. Stejný proces proběhl i v budově McLaren Technology Centre.“

„Policie byla se spoluprací naprosto spokojena. Tato akce byla normálním soudním procesem spojená s pokračujícím vyšetřováním. McLaren Racing ji plně podporoval.“

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu