Davidson nepodepsal, ale startovat možná bude

Davidson, Anthony

Davidson, Anthony | foto: Super Aguri Formula 1

Anthony Davidson dosud nemá u Super Aguri podepsanou smlouvu, přesto se minimálně na startu australské Grand Prix objeví.

Britský jezdec figuruje na seznamu pilotů FIA pro rok 2008, přestože Super Aguri dosud neřeklo poslední slovo a nadále připravuje konečné smlouvy pro jezdce.

Davidson za volantem neseděl přes dva měsíce, teprve až včera v Jerezu dostal šanci. Přiznal, že po tak dlouhé době byla jízda s monopostem velmi náročná, avšak zábavná.

„Tým zažil tři úspěšné dny, každý den bylo ujeto kolem sta kol. Díky tomu panuje spokojenost. Hodně jsme pokročili,“ řekl Davidson.

„Přes zimu jsem trénoval opravdu tvrdě. Pravděpodobně mám nejlepší fyzičku v životě. Odkroužil jsem 103 kol a cítím se skvěle. V zimě jsem si připadal víc jako atlet, než pilot Formule 1,“ pokračoval Davidson.

Snad jen Super Aguri nemá žádnou potřebu utajovat opravdový výkon monopostu. Zcela otevřeně se celá stáj vidí na chvostu startovního pole. Důvodem je mizivá účast na předsezónních testováních. „Je to náš první opravdový test roku. Pořád se učíme.“

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu