Honda připravuje zlepšení

Button, Jenson

Button, Jenson | foto: Honda Racing F1

Honda v předchozí sezóně nedosáhla prakticky na žádný dobrý výsledek a klesla na samé dno továrních týmů. Teď má možnost se ze dna odrazit, ale dokáže to?

Během testů ve Španělsku nic nenasvědčovalo změně. Japonská automobilka nikdy nestáhla ztrátu na vedoucího muže pod dvě vteřiny.

Zdá se, že Honda nemůže vystoupit ze začarovaného kruhu a nadále se topí v potížích. Nicméně Button naději neztrácí a věří, že celá stáj postupuje správným směrem. „Tento týden jsme pochopili chování vozu. Mám namysli problémy, které nás trápily při posledních testech - vyvážení vozu při simulaci závodu,“ řekl Button.

„Na závěrečných dvou testech před Melbourne máme ještě hodně práce, ale již teď jsem ve voze spokojenější a mám jistotu v jízdě na limitu.“

Podobný názor sdílí i týmový kolega a veterán Rubens Barrichello. „Tento víkend se nám podařilo vyladit ovládání monopostu. Co se týče výkonu, chovám k vozu důvěru.“

A jak Honda dosáhne zlepšení? Jde o nové komponenty, které tým připravil a budou použity v nadcházejících testech v Barceloně. Tam se Jenson Button a Alexander Wurz zaměří na spolehlivost.

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu