Ecclestone opět nešel pro kritiku daleko

Spyker

Spyker | foto: Spyker F1

Bernie Ecclestone stojí přes svůj věk neochvějně v čele Formule 1 a je o něm známo, že si servítky před ústa nebere. Stejný přístup oceňuje i u ostatních, ale na rozdíl od nich si zmíněné servítky brát ani nemusí.

Tentokrát se Brit opřel do Spykeru. Ne však konkrétně do týmu F1, ale do malé holandské automobilky, která přesně před rokem pomáhala s investicí na koupi stáje od Midlandu.

Mistr E je rozhořčen neustálými změnami majitelů bývalé stáje Eddieho Jordana. „Spyker vstoupil do týmu, ale neudělal pro něj vůbec nic. Jejich vztah k F1 nebyl poctivý,“ tvrdí dnes Ecclestone a je přesvědčen o tom, že šlo v případě výrobce luxusních sportovních vozů jen o jistou formu reklamní kampaně.

Tým vlastní během krátké doby třetí majitel představován dvojicí Vijay Mallya – Michiel Mol. V nové vlastníky vkládá Ecclestone větší důvěru a předpokládá stabilnější zázemí pro rozvoj.

„Vijay se zajímá o F1 už dlouhou dobu a i proto je sponzorem Toyoty. Změna mne proto potěšila, ale upřímně říkám, že bych měl větší radost, kdyby své sliby plnili jiní,“ uzavřel Ecclestone, kterého je Ind blízkým přítelem.

 

 

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu