Proklatá první zatáčka

Sato, Takuma

Sato, Takuma | foto: Super Aguri Formula 1

SUPER AGURI - REVIEW: Oba jezdci měli bezproblémový závod, tedy až do první zatáčky. Tam se všechno zvrtlo a "od té chvíle měli náročný závod"…

Takuma Sato, 18. místo
Byl to náročný závod. Neměl jsem dobrý start, ale pozici jsem si udržel. Byl jsem optimistický, myslel jsem že získám při vjezdu do první zatáčky nějaké pozice, ale jedna z toyot dostala hodiny a pokus zablokovala. Musel jsem tvrdě zabrzdit, abych se jí vyhnul a přitom jsem ztratil několik pozic. Od té chvíle jsem měl náročný závod a nic zvláštního se nestalo. Je škoda dokončit víkend takto, po celou dobu jsme se trápili s přilnavostí.

Anthony Davidson, 14. místo
Byl to dobrý start, ale při vjezdu do první zatáčky mě obklopili Coulthard s Fisichellou. Fisichella a Trulli do sebe vrazili a Trulli se dostal do hodin. Musel jsem ho objet vnějškem mimo trať. Při návratu jsem vrazil do jiného vozu a poškodil si předek, což ovlivnilo vyvážení auta. Od té chvíle byl závod náročný. Měli jsme dobrou strategii. Dostali jsme se před Toro Rosso, o což jsem se po celý závod snažil, takže škoda toho kontaktu na startu. Byl to dobrý a čistý závod, jsem rád, že jsem dokončil další Grand Prix.

foto: Super Aguri Formula 1

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu