Má Adrian Sutil na Lewis Hamiltona?

Sutil, Adrian

Sutil, Adrian | foto: Spyker F1

Šéf týmu Spyker F1 Colin Kolles věří, že se Adrian Sutil může na trati vyrovnat Lewis Hamiltonovi, popřípadě se stát jeho největším soupeřem.

Lewis Hamilton je současným a hvězdným leaderem v šampionátu Formule 1, přesto že oba mladíci ještě před dvěma roky spolu soupeřili ve Formuli 3. Hamilton šokoval svět Formule 1 tím, že v debutové sezoně dokončil prvních sedm závodů na stupních vítězů. Adrian Sutil naproti tomu však poráží zatím jen svého týmového kolegy, Christijana Alberse, a to tam, kde to jen jde.

Je to zatím nesrovnatelný efekt, ale pro šéfa týmu Spyker F1 je to jasné: "Adrian Sutil je číslo jedna co se týče budoucího konkurenta Lewis Hamiltona," říká Kolles pro PA. "Musíme ale Adrianovi dát lepší auto, pak to bude moct dokázat. Adrian je Lewisův bývalý týmový kolega z Formule 3, znají navzájem své přednosti, ale i slabiny."

"Je pro náš tým velmi nadějným jezdcem, ale musíme být realisty, kde jsme v současné době s našim autem. Pracujeme usilovně na zlepšení auta, potřebujeme mu poskytnout lepší zázemí. Adrian je pro náš tým velkou devizou. Věřím, že v budoucnosti bude Adrian velkým Hamiltonovým soupeřem."

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu